Ajuta zonele defavorizate din Buzau!

 

Ruxandra Badea Asociatia Mission 4 Life

2.48% Complete
620 RON
Sumă strânsă
25,000 RON
Target
5
Donații

Ajuta zonele defavorizate din Judetul Buzau sa aiba acces la educatie si reintegrare sociala. Proiectul nostru este localizat in spatiul Geoparcului UNESCO Tinutul Buzaului unde exista obiective turistice extraordinare, insa infrastructura rutiera , accesul la utilitati si educatie sunt precare. Donatia ta va fi utilizata pentru renovarea spatiilor de invatare, activitati de reintegrare sociala si ajutorarea categoriilor defavorizate din satele Izvoarele, Goidesti, Nucu, judetul Buzau.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul principal al Asociaţiei Mision 4 Life este susținerea și promovarea evenimentelor culturale, sportive, sociale și pentru protecția mediului. 

Misiunea noastră este să îmbunătățim calitatea vieții pe Pământ prin implementarea ideilor și proiectelor pe care le avem noi și cei care ni se alătură de-a lungul timpului.

Proiectul nostru aflat in etapa de strangere de fonduri se refera la ajutorarea zonelor defavorizate din Romania din punct de vedere al educatiei adultilor si a ocuparii fortei de munca. 

Participanții în proiect de anul acesta sunt angajați ING Bank România (și ai Office-urilor și Point-urilor ING) care doresc să susțină o cauză a unui ONG, prin strângerea de fonduri online pe Galantom.ro. Se poate participa individual sau în echipă de maxim 5 persoane. Calendar • 8-19 decembrie 2022 – perioada în care Participanții își deschid paginile de fundraising în Plat

 

5 Donații

Keep doing your thing!
12 Jan 2023
Mult succes!
06 Jan 2023
06 Jan 2023

A M

50 RON
<3 felicitari pentru tot binele dat mai departe
23 Dec 2022

Anonymous

150 RON
Succes sa aduceti zambetul pe chipul celor care nu inca nu au utilitati, drumuri si acces la educatie!
16 Dec 2022